Росії так легко вдалося захопити частину території України, тому як Київ і Європа не надали Кремлю гідного опору.

Таку думку висловив блогер і журналіст Аркадій Бабченко в інтерв'ю "Обозревателю".

«Що стосується Європи - так, я безумовно очікував, що Європа набагато більше буде підтримувати Україну, а то і введе свої війська. Я був романтиком. Володимир Путін Європу прорахував раніше і точніше всіх інших. Європа знову вирішила залишитися в стороні, тут він вгадав », - сказав Бабченко.

Він порівняв цю ситуацію з передвоєнної. Тоді європейські лідери також по останнього підтримували Гітлера. При цьому Бабченко вважає, що для європейців Україна, як і Сирія, байдужі.

Також журналіст здивований, що з сорока мільйонної країни тільки кілька тисяч пішли на фронт захищати країну від російської агресії.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що ватажок "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко налякав жителів Донбасу великою війною.

За його словами, активні бойові дії на Сході, природно, розв'яже українська влада. Мовляв, таким чином Київ спробує відвернути увагу суспільства від більш насущних проблем.