Верховний головнокомандувач НАТО в Європі Кертіс Скапарротти закликав Сенат США надати Україні зброю через те, що Кремль використовує новітні методи війни.

Відповідну заяву він зробив на слуханнях у сенатському комітеті з питань збройних сил, передає Голос Америки.

"Вони протистоять так званим сепаратистам, які насправді є російськими ставлениками. Росія постачає їм смертоносну зброю і також відчуває там деякі нові військові методи", – заявив генерал.

Він підтримав надання летального зброї Україні і назвав українських воїнів – дисциплінованими. Скапарротти наполіг, щоб це сталося найближчим часом.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у березні нижня палата Конгресу підтримала 371 представниками виділення 150 млн на військову допомогу Україні. Законопроект склав Комітет з асигнувань палати представників. Попередньо, країна отримає допомогу до кінця вересня.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще