Сенат Нідерландів розгляне Угоду про асоціацію з Україною 23 травня.

Судячи з інформації на офіційному сайті верхньої палати парламенту, депутати отримали всі документи. Відзначається, що 9 травня всі комітети прийняли відповідні рішення. При цьому поки залишається неясним, чи буде проведено голосування з цього питання.

Варто зазначити, що в квітні депутати намагалися визнати ратифікаційний закон "контраверсійним", що не в інтересах України. Але Сенат відмовився від цієї ідеї.

Раніше повідомлялося, що розгляд даного питання відбудеться 23 травня і 6 червня. Нижня палата голландського парламенту ратифікувала Угоду про асоціацію Україна-ЄС 23 лютого.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 15 березня в Нідерландах пройшли парламентські вибори, переможцем в яких стала партія прем'єра Марка Рютте, значно випередивши "Партію свободи" популіста Герта Вілдерса, який виступає за боротьбу з "ісламізації Нідерландів", вихід країни з ЄС , а також є противником угоди про асоціацію ЄС з Україною

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще