Старша дочка президента Росії Володимира Путіна - Марія, яка вийшла заміж за голландця Джорріт Фаассена, продає свій пентхаус в Нідерландах. Про це повідомляє quotenet.nl.

Видання зазначає, що після збиття бойовиками малайзійського "Боїнга" над Донбасом, Марія спішно покинула Нідерланди, а по-суті, втекла звідти.

Квартира дочки Путіна розташована в красивому передмісті Гааги, в районі, який, як кмітливо підмітив журналіст quotenet.nl, носить доречну назву – Кримський.

Площа житла складає 700 кв. м., а її вартість - 2,9 млн євро. Пентхаус досить великий – він займає два поверхи. Квартира має дві спальні, велику вітальню і кухню. Як видно з фото, велика частина мансарди, здається, ніколи не були у використанні. Обстановка спальні виглядає досить спартанською.

Як повідомляв сайт Знай.ua, сім’я старшої дочки Путіна контролює холдинг вартістю 2 млрд доларів і володіє розкішною віллою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще