Промоутер чемпіона світу у другій легкій вазі за версією WBO Василя Ломаченка (8-1, 6 КО) Боб Арум заявив, що наступний бій українця відбудеться проти Орландо Салідо (43-4-12, 30 КО).

"Ломаченко – феноменальний боєць. Наступний бій? Наступним поєдинком для Ломаченко буде зустріч з Салідо цього літа. Так, буде реванш. У Салідо буде розігрівочний бій перед цим, а для Ломаченка цей бій буде наступним.

Чи просив Ломаченко у мене про бій з Салідо? Василь – це дуже розумний хлопець. Він досконально вивчає всі можливі варіанти і він буде більш ніж задоволений вийти в ринг проти Салідо знову", – повідомив Боб Арум.

На порталі Boxrec з'явилася інформація про те, що дата наступного поєдинку Салідо – 27 травня, при цьому суперник поки невідомий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Орландо Салідо готовий провести реванш з Василем Ломаченко в кінці 2017 року. І вже відновлено переговори про бій-реванш.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, бій Ломаченко - Салідо відбувся 1 березня 2014 року. Тоді Ломаченко програв спірним рішенням суддів. Це стало першою і єдиною поразкою в його кар'єрі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко запропонував шанувальникам вибрати йому наступного суперника.

Фото – Getty Images