Президент України Петро Порошенко зустрінеться з американським колегою Дональдом Трампом щойно сторони узгодять порядок денний.

Про це у коментарі газеті "Сегодня" заявив заступник глави адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.

"Звичайно, використовуються всі можливості для того, щоб підготувати головну і ключову зустріч - українсько-американський саміт. Тому й недавній візит заступника помічника держсекретаря США Бріджит Брінк на Україну розглядався у цьому контексті. Хочу ще раз повторити: зустріч на вищому рівні відбудеться, щойно дві сторони узгодять порядок денний, а також наповнення майбутньої зустрічі. Звичайно, ми б хотіли, щоб це сталося якомога швидше", - повідомив він.

За словами Єлісєєва, мета майбутнього візиту Порошенка до Вашингтону - закріплення успіху в діалозі між Україною та США, а також спроба залучити США до відновлення миру в Європі.

"Вважаю, що настав час перейти від інтенсивності до нової якості та змістовності наших відносин. На сьогоднішній день ми цим і займаємося. Намагаємося забезпечити пріоритетність так званого українського питання у зовнішньополітичному порядку денному нової американської Адміністрації", - підкреслив заступник глави АП.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Маккейн звинуватив Путіна в ескалації конфлікту в Україні.