Американський сенатор Джон Маккейн заявив, що Росія посилила агресію в Україні.

Про це він сказав на форумі Німецького Фонду Маршалла, передає "Голос Америки". Крім Маккейна на форум також був запрошений сенатор Рон Джонсон.

Крім того, американські політики закликали надати Україні озброєння, щоб українці могли себе захистити.

На форму учасники також торкнулися теми сирійського конфлікту, проблеми далекосхідного регіону і поведінку Північної Кореї.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Канада може почати поставки летального зброї для потреб української армії. Відповідна петиція вже розміщена на ресурсі місцевого парламенту, але для її прийняття необхідно зібрати чотири сотні підписів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Депутат Джеймс Безан аргументував це тим, що на Донбасі ситуація за тривалий час не змінилася, і нагадав, що саме Росія ініціювала це протистояння.