Майбутні вибори у Франці та Німеччині не стануть на перешкоді зустрічі в нормандському форматі представників цих двох країн, а також делегатів від України та Росії уже влітку.

Про це в ефірі 5 каналу розповів постійний представник України в Раді Європи Дмитро Кулеба.

За його словами, тривалої паузи в діяльності "четвірки" не передбачається, тому зустрічі продовжуватимуться на всіх рівнях.

Дипломат пояснив, що коли мова йде про паузу у зустрічах у нормандському форматі на топ-рівні - рівні глав урядів і держав - то, напевно, пауза буде, пов'язана хоча б з тим, що зараз у Франції до влади прийде новий президент.

"Але я переконаний, що нормандський формат продовжить працювати, тому що це досить багаторівневий механізм і контакти підтримуватимуться", - заявив він.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", раніше глава МЗС Павло Клімкін пропонував змінити нормандський формат на будапештський і залучити до переговорів США, Великобританію та Росію.