Російські ЗМІ могли поширити неправдиву інформацію про смерть українського політв'язня Артура Панова в ростовському СІЗО для того, щоб суд над ним відбувся "в тиші".

Про це повідомила перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко у Facebook.

"Можливо, це зроблено для того, щоб полоскотати нерви українським дипломатам, нещасній сім'ї заручника, а можливо навіть для того, щоб "суд" проходив в тиші, без зайвих свідків, навіть без самих несправедливо звинувачених, а лише за участю прокурора і судді", - пояснила вона.

При цьому Геращенко уточнила, що на "суді" по справі Панова буде український консул, однак важливо, щоб там були присутні й європейські дипломати.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, український консул в Ростові-на-Дону спростував інформацію про смерть українського політв'язня Панова в слідчому ізоляторі.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще