Звідки на Землі взялося життя, одностайної відповіді ніхто не може дати. Існує безліч теорій щодо появи органіки на планеті. Останні дослідження вчених доводять, що органіка зароджується за межами космічного тіла, а потім опускається на планету.

Органічні речовини, яких безліч у космосі, на думку вчених, скупчуються, утворюючи своєрідні хмари, а потім осідають на поверхні різних зоряних об’єктах.

В сузір’ї Волопаса на одному з білих карликів, який за каталогом носить назву Wd 1425 + 540, спеціалісти помітили скупчення органічних речовин. Там знайшли сліди кисню, азоту та інших. Нові дані допоможуть вченим побудувати ще одну теорію зародження життя у Всесвіті.

Раніше фахівці дотримувалися думки, що органічні речовини могли потрапити на Землю разом з кометами та астероїдами, що упали. А інші припускають, що життя зароджується вже на самій планеті.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", астрофізики знайшли черговий доказ життя на Марсі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще