Українська Прем’єр-ліга розробила формат майбутнього чемпіонату. Передбачається, що 12 команд зіграють у два кола, за підсумками, яких розділяться на дві шістки.

-Перша шістка розігрує медалі та єврокубкові місця. Друга шістка визначить, які команди понизяться у класі. Остання команда вилітає відразу, а десята та одинадцята гратиме плей-оф з командами з Першої ліги, - розповів директор УПЛ Євгеній Дикий.

Як повідомляє телеканал Футбол 1, УПЛ відіслала розроблений варіант чемпіонату клубам, аби ті підтвердили його. Прем’єр-ліга повинна отримати відповіді до кінця четверга.

Окрім цього, був розроблений проект календаря чемпіонату України. Сезон розпочнеться матчем за Суперкубок. Осіння частина триватиме до 19-го грудня. Весняна частина повинна закінчитись 20-го травня.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, футболіст із Західної України зізнався, що мешкає в окупованому Донецьку.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще