Фірма належить батькові народного депутата від "Радикальної партії" Сергія Рибалки Віктору Рибалці і входить до складу корпорації S.Group. Остання виробляє сухарики, чіпси, снеки та грінки.

Як повідомляють "Українські новини", арештовані рахунки компанії в банках Схід, Укрексімбанк, Приватбанк і банк "Фінансова ініціатива".

"Снек Експорт" фігурує у справі про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Повідомляється, що фірма за використання торгових марок перерахувала кіпрській компанії Lagrion Limited 1,6 млн. доларів. На думку слідчих, це було зроблено, щоб ухилитися від сплати податків.

У лютому правоохоронці провели обшуки в центральному офісі корпорації S.Group. До речі, засновник і посадові особи останньої перебувають у полі зору ГПУ з березня 2014 року, коли почалося розслідування справи про ухилення корпорацією в 2013 році від сплати податків у розмірі 8 млн. грн.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Сергій Рибалка "забув" задекларувати квартиру в ценрі Парижа вартістю 1,4 млн. євро.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще