Суд останньої інстанції ухвалив рішення конфіскувати 1,5 мільярда доларів, які належали президенту-втікачу Віктору Януковичу та його наближеним.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на дані РНБО. Заарештовані кошти після судової ухвали мають поповнити державний бюджет.

"Щойно до Ощадбанку з цією ухвалою їздили Генпрокурор Юрій Луценко та секретар РНБО Олександр Турчинов. Вони довели це керівництву Ощадбанку і поїхали доповідати про це президенту", - розповіли деталі судового рішення у РНБО.

Зазначається, що конфісковані гроші мають перерахувати на рахунки держави вже найближчим часом.

Гроші арештувала Державна служба фінансового моніторингу 28 січня 2015 року. Вони зберігались на рахунках нерезидентських компаній пов’язаних з Януковичем та його оточенням.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, адвокати відстороненого голови ДФС Романа Насірова збираються скаржитись до Європейського суду з прав людини.