У Національному заповіднику "Софія Київська" відкрилася виставка "Шедеври світового вбрання XVIII-XX століть. Сімейні традиції", на якій представлені європейські костюми та аксесуари.

Відвідувачі зможуть побачити близько 300 експонатів: костюми, сукні, весільний одяг, сумочки, капелюшки, прикраси, віяла, парасольки та навіть дитячі іграшки, пише "Радіо Свобода".

Колекція унікальна не лише для України, але й для усієї Європи, адже вона відображає європейську моду кількох епох - XVIII-XX століть.

На виставці представлена як доросле, так і дитяче вбрання. Основу проекту складають експонати "Музею історії моди Марини Іванової".

Багато із представлених речей належали відомим постатям. Наприклад, на виставці представлена концертна сукня відомої співачки й піаністки Есфіри Сальної, сумочка графині Олександри Браницької, дитяче пальто, власником якого була родина акторки серіалу "Свати" Людмили Артем'євої.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, у Києві відбулась виставка "Весілля & Випускний Бал".