Село Дроздні на Волині сколихнула жахлива трагедія – 15-річна місцева школярка Анастасія Бондар покінчила життя самогубством за наказом "групи смерті".

23 квітня сусід, який ішов із конем на пасовище, знайшов дівчинку повішеною на дереві, пише Gazeta.ua.

"Настя повісилася о 4:20 ранку. Кіберполіція з'ясувала, що вона грала у "Синього кита", - розповіла сільський голова Ніна Колочун.

Після того як правоохоронці отримали доступ до сторінки Насті, виявилося, що вона брала участь у грі з березня, виконувала небезпечні завдання і писала, що хоче попрощатися із життям.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Батьки дівчинки про її суїцидальні нахили не підозрювали. Більшу частину життя Настя прожила з бабусею у Вінниці. Три року тому переїхала до села з матір'ю та вітчимом.

"Мама дівчинки була на заробітках у Москві. Там познайомилася з Володимиром. У селі збудували хату. Забрали доньку сюди. Жили в достатку. Світлана зараз на дев'ятому місяці вагітності. Чекає сина", - додала Колочун.

У школі теж нічого дивного у поведінці дівчинки не помічали.

"Настя вчилася посередньо, але була активна у шкільному житті. 26 квітня збиралася їхати на обласний конкурс команд КВК. Мала хороші стосунки з учителями й однокласниками", - запевнив директор школи Сергій Лисюк.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", "Синій кит" дістався до Іспанії.