15-річну дівчину з іспанської Барселони госпіталізували після того, як вона розпочала жахливу та смертельно небезпечну гру у соцмережі "Синій кит".

Про це повідомила іспанська радіостанція Cadena SER.

Відомо, що дівчина хотіла кинутись під швидкісний потяг за наказом "куратора" гри. Про її наміри вчасно дізнались родичі та вирушили на порятунок. Наразі неповнолітня іспанка перебуває у психіатрії.

У клініці дівчина розповіла, що занурилась у гру та виконувала усі накази. Вона також встигла порізати собі руки. Зазначається, що цей випадок став першим в Іспанії, коли дитину намагались довести до суїциду через "групу смерті" у соцмережі.

У виданні зазначили, що "Синій кит" поширений у Східній Європі, а також пригадали про самогубства та десятки спроб у Росії останнім часом.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", британська поліція проінформувала працівників шкіл та батьків учнів про небезпеку від "Синього кита".