Глава Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявляє про необхідність створення Антикорупційного суду.

За словами Ситника, Антикорупційний суд дозволить швидше розслідувати і виносити вироки у корупційних справах, передає прес-служба відомства.

"Активні дії Бюро змушують потенційних корупціонерів переглядати свою поведінку, тому НАБУ перешкоджає їх злочинним намірам", - сказав Ситник на зустрічі з представниками Служби спеціальних розслідувань Литви.

Глава НАБУ привів в приклад "справу Онищенко". Завдяки роботі антикорупціонерів, за півроку до бюджету надійшли 162 млн грн. Тоді як за три роки від цих же компаній за три роки прибуток склав 25 млн грн.

Литовський чиновник Саулюс Урбанавічюс сказав, що в Литві також є проблеми з корупцією, проте набагато в менших розмірах.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що голови ЦВК Михайла Охендовського оголосили постраждалим в кримінальному провадженні щодо дій детективів Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проти нього.