Зарплатні співробітників Національного антикорупційного бюро не вистачить на придбання особняка. Та й розбагатіти з таким доходом не вдасться.

Таку думку висловив голова НАБУ Артем Ситник, пише ТСН.

Він зазначив, що зарплатні детектива НАБУ забракне для придбання житла. Проте її достатньо, аби взяти кредит, щоб купити квартиру.

За словами Ситника, зарплатня детектива складає близько 40 тисяч гривень на місяць, якої вистачає лише на найнеобхідніше.

"Зарплатня детектива – це можливість взяти, наприклад, кредит. Щоп'ятниці мені надають звіт з управління внутрішнього контролю, де вказано, хто з працівників Бюро придбав якесь рухоме-нерухоме майно, і ми все це аналізуємо", - наголосив голова НАБУ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Водночас Ситник похвалився тим, що встиг придбати за час головування у НАБУ із зарплатнею у 100 тисяч гривень.

Він розповів, що його костюм коштує 8000 гривень. Взуття - від Fellini. Годинника Ситник не носить, але в нього є один, подарований у 2004 році, як кращому слідчому у прокуратурі. Також він придбав корейське авто KIA Sportage.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, у НАБУ розповіли про найгучніші справи за два роки його роботи.