Після того, як затримали голову фіскальної служби України Романа Насірова, податкові надходження збільшилися на 300 млн грн на день.

Про це заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, назвавши такі процеси першими паростками боротьби з корупцією.

"Після того, як ми затримали Насірова, митниця щодня почала приносити на 300 мільйонів гривень більше до бюджету. Ці процеси - тільки перші паростки того, що може бути. Люди бояться. Пропала впевненість у недоторканності. Вже немає недоторканних", - сказав Ситник.

Ситник також додав, що позиції захисту у справі немає.

"Він не відповів на жодне запитання, яке ставили йому як підозрюваному, але у соцмережах він поводить себе дуже пафосно, гарно. Ця поведінка украй відрізняється від того, як він поводить себе на допитах. Там він нічого не знає і не може пояснити", - сказав директор антикорупційного бюро.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім цього, Ситник також відзначив результати відкритої проти Онищенка справи - прибуток держпідприємства ВАТ "Укргазвидобування" після ліквідації корупційної схеми збільшився у понад 6 разів.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Насірову продовжили віртуальний арешт. Солом'янський районний суд Києва продовжив запобіжний захід Насірову у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави 100 мільйонів гривень. Запобіжний захід продовжено ще на два місяці. Після внесення застави на Насірова одягли електронний браслет.