Красиві жіночі ноги завжди можуть привернути увагу з боку чоловіка. З приходом тепла, красива половина людства вже готова оголювати свої ноги, підбираючи більш сексуальний гардероб з коротких спідниць і суконь. Щоб по-справжньому блищати однією з найкрасивіших частин тіла, необхідно для початку подбати про свої ніжки.

Існують кілька порад, які допоможуть привести ноги в порядок.

Гладкість
На деяких частинах тіла, а особливо на ногах необхідна постійна епіляція. На думку чоловіків, гладкі доглянуті ноги виглядають більш привабливими. Позбутися зайвого волосся можна завдяки лазерній епіляції, бритвеного верстата, воскової епіляції. Існують безліч методів, але варто звернути увагу на протипоказання. Чутлива шкіра погано переносить гоління станком, захворювання варикозу може стати перешкодою для лазерної епіляції. Необхідно проконсультуватися з фахівцем, який допоможе вибрати відповідний спосіб.

Здоров'я
Чим краще погода за вікном, тим більше навантаження на ноги. Ноги набрякають під час довгих прогулянок на спеці, від незручного взуття. Ці фактори можуть негативно вплинути на стан здоров'я ніг. У результаті на шкірі можна помітити появу червоних зірочок, сіточок, варикоз. Щоб не допустити цих проблем, лікарі не рекомендують носити взуття на високих підборах, як мінімум через день робити ванночки для ніг з лікарськими рослинами. Давайте своїм ногам як можна більше відпочинку. В кінці робочого дня обов'язково давайте своїм ногам відпочити. Їх можна закинути на стіну і перебувати деякий час в такому положенні.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Колір
Жінки дуже люблять засмагати, щоб шкіра придбала красивий бронзовий колір. Але надмірне перебування під променями сонця може привести до передчасного старіння шкіри. Для додання ніжкам красивого відтінку краще всього скористатися автозагаром.

Підберіть зручну взуття
Навіть найкрасивіші ноги не притягнуть погляди оточуючих, коли взуття незручне і ви в ньому ледве-ледве йдете. Не обов'язково купувати високий каблук, щоб додати стрункість фігури а ногам зайві кілька сантиметрів. Так само дуже важливим фактором є матеріал, з якого зроблено взуття. Для здоров'я ніг купуйте тільки якісне і з натурального матеріалу взуття.

Спорт
Красиві, промальовані, стрункі ноги змушують чоловічі серця битися частіше. Щоб ніжки були рельєфними необхідно регулярно займатися спортом, робити ранкові зарядки. Виконуючи будь-які фізичні вправи стежте за тим, щоб не було больових відчуттів в ногах.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що існує дуже результативна вправа, яке називається "планка". Дуже багато про нього чули, але ті, хто застосовує цю вправу на практиці, з упевненістю можуть сказати, що такі не складні навантаження роблять наше тіло ідеальним. Звичайно, виконуючи планку, не варто повертатися до вживання випічки і шкідливої ​​їжі.