Президент України Петро Порошенко 11 квітня спілкувався з Державним секретарем США Рексом Тіллерсоном. Вони спілкувались у телефонному режимі.

Про це повідомив прес-секретар українського президента Святослав Цеголко у Twitter. Про суть перемовин Порошенка та Тіллерсона не уточнюють, як й причину їх спілкування. Але у Держсекретаря США на цю ж дату запланований офіційний візит до Москви.

"Президент Порошенко провів телефонні консультації з держсекретарем США Тіллерсоном", - написав Цеголко.

Тіллерсон має 12 квітня зустрітися с міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим. Під час зустрічі вони планують обговорити українське питання, протидія тероризму у світі, двосторонні відносини. Також на їх порядку денному є питання КНДР та Сирії.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, депутат від фракції БПП Андрій Немирівський наголосив, що Держсекретар Рекс Тіллерсон планує відвідати Київ. Цю зустріч, за його словами, чекають у весняний період.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще