Колишній заступник держсекретаря США з питань демократії та глобальних відносин Пола Добрянські розповіла про ставлення президента Трампа до ситуації в Україні.

В інтерв'ю "Сегодня" Добрянські заявила, що 45-й голова Білого дому хоче почути різні погляди по багатьох темах, але в цілому підтримує виконання Мінських домовленостей та повернення Україні Криму.

"Ясність буде не лише за особистими заявами Трампа, але і за візитами прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей, канцлера Німеччини Ангели Меркель, коли вони підіймають питання щодо санкцій та НАТО", - розповіла Добрянські.

Вона додала, що Адміністрація президента США чітко дала зрозуміти, що санкції проти Росії не скасують, доки Мінські домовленості не будуть виконуватись, а Україна не поверне контроль над Кримом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у МЗС Великої Британії повідомили, за яких умов введуть нові санкції проти Росії.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще