Велика Британія оголосить про введення нових антиросійських санкцій на зустрічі міністрів закордонних справ "Великої сімки".

Відповідний документ надасть глава МЗС Борис Джонсон, передає Times.

Санкції хочуть ввести у відповідь на хімічну атаку в сирійській провінції Ідліб, в результаті якої загинули люди. Таким чином, Джонсон зажадає від Москви відмовитися від підтримки режиму Башара Асада.

Під нові обмеження, у противному випадку, потраплять чиновники. Санкції стануть доповненням до вже існуючих через агресію в Україні.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в Сенаті США заявили про можливе введення нових антиросійських санкцій, у разі подальшої підтримки президентом Володимиром Путіним режиму Башара Асада.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще