Головний тренер збірної Хорватії Анте Чачіч на післяматчевій прес-конференції прокоментував успіх своїх підопічних в матчі з Україною (1:0):

"Хорватія намагається домінувати у всіх матчах, в тому числі - і з Україною. Ми хотіли створювати тиск, використовувати високий пресинг. Україна показувала хорошу гру в другому таймі, коли ми дозволили їй розкуто діяти на флангах.

Україна виглядала добре, вона заслуговує на повагу. Тому три очки дуже цінні для нас. Ми вже на півдорозі і тепер важливо з нього не збитися. У попередніх відборах Хорватія починала добре і ми знаємо, як все може бути складно. Важливо зберігати концентрацію" - резюмував коуч хорватів.

Відзначимо, що перед матчем з Україною Федерація футболу Хорватії запропонувала Чачічу продовжити контракт. У наступному турі хорвати зіграють проти Ісландії на виїзді.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, збірна Росії ганебно програла африканцям.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще