Росія не відмовляється від своєї агресивної політики і активно готує армію до повномасштабної війни з Україною.

Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов під час виступу на відкритті навчальної програми про лідерство в сфері безпеки і оборони. Він зазначив, що небезпека військового конфлікту нависла не тільки над Україною. Кремль, за його словами, може вторгнутися і в країни Центральної і Східної Європи.

"Росія не хоче миру і сприймає становлення демократичної України як загрозу путінському режиму. Кремль продовжує готуватися до повномасштабної війни, яка загрожує не тільки Україні", - підкреслив секретар РНБО.

Турчинов додав, що російська агресія може привести до того, що країни кремлівської орбіти можуть втратити свій суверенітет.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, український філософ Мирослав Попович вважає, що Україна може втратити свою державність. Але Кремль, за його словами, вже видохся і ймовірність відкритого вторгнення дуже низька.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще