В Україні ракетно-космічна галузь почала поступово оживати і відновлюватися.

Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов, вітаючи всіх працівників цієї галузі з професійним святом, передає пресс-центр Радбезу.

"Українські вчені і конструктори є визнаними в світі авторитетами в області ракето- і авіабудування. Підприємства вітчизняного авіаційно-космічного комплексу гідно забезпечують виконання актуальних завдань національної безпеки і оборони, реалізують національні геополітичні інтереси. Завдяки цій самовідданій копіткій праці Україна впевнено стверджується на світовій арені як сучасна космічна та авіаційна держава. Досягнуто стратегічних успіхів у виробництві сучасних літаків і ракетних комплексів, які не поступаються найкращим світовим аналогам. Відновлюється ракетний щит України, яка повинна стати частиною єдиної системи забезпечення безпеки на Європейському континенті.

Бажаю вам нових досягнень і успіхів, які дозволять Україні, піднявшись на новий рівень, посилити свої позиції як високотехнологічної авіаційної та космічної держави!" - на цій ноті Олександр Турчинов закінчив свою промову.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що секретар РНБО цілком підтримав ініціативу США завдати ракетного удару по Сирії, назвавши це адекватною реакцією на хіматаку.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще