Близько тисячі співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій вийшли сьогодні на вулиці Балаклії, аби ліквідувати наслідки масштабної пожежі на артскладах. Вибухи завдали чимало шкоди будинкам місцевих жителів та об’єктам інфраструктури, тож рятувальники ремонтували дахи, вставляли нові вікна тощо.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко.

"Життя повертається у звичне русло. Встановлюються нові вікна та ремонтуються дахи в 34 багатоповерхівках, у місцевій школі, дитячому садку та закладах охорони здоров’я", – написав чиновник.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За його словами, вже полагоджене покриття на семи приватних будинках і одній лікарні.

З понеділка в усіх школах району навчальний процес розпочнуть з укрока по техніці безпеки. Дітям розкажуть, як слід поводитися при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Балаклії 23 березня почалася масштабна пожежа на складах з боєприпасами. Через вибухи довелося евакуювати понад 15 тисяч жителів. Внаслідок інциденту загинула одна жінка.

В СБУ те, що сталося на Харківщині, вже назвали диверсією.