У Балаклії українські рятувальники вилучили близько 300 вибухонебезпечних предметів.

Про роботу рятувальників розповів начальник управління організації піротехнічних робіт ГосЧС Олег Бондар, передає "112 Україна". Також він повідомив, що в даний момент в місті працюють 27 одиниць техніки та 75 фахівців. Всього це 15 піротехнічних відділень.

Місцеві жителі повідомляють про знахідки підозрілих предметів. Всього рятувальникам надійшло 210 таких повідомлень. Майже всі вони відпрацьовані.

"Всього вилучено близько 300 вибухонебезпечних предметів", - сказав чиновник. Також він повідомив, що поодинокі вибухи ще продовжують, їх потужність невелика. Бондар пообіцяв очистити місто за два дні.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Балаклії Харківської області на території арсеналу все ще лунають поодинокі вибухи боєприпасів. Станом на сьому годину ранку 25 березня. Рятувальні служби задіяли два пожежних танки для ліквідації та локалізації вогнищ загоряння.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще