У Харкові готують масштабну програму святкування 72-ї річниці Дня перемоги над нацизмом. Міська влада оприлюднила план запланованих заходів на 9 травня.

У всіх районах міста заплановані панахиди та урочисте покладання квітів до пам’ятників та братських могил. Для ветеранів підготували низку концертів, - говорять у прес-службі міськради.

Вранці, 9 травня, після урочистих заходів біля Меморіалу Слави у Лісопарку, у Національному університеті імені Каразіна пройде концерт, на який запросили ветеранів війни.

Харків'ян та гостей міста у парку імені Горького чекає фестиваль творчості під назвою "Поклонімося великим тим рокам", зокрема готується виступ військового оркестру на сцені у парку.

Також у парку "Стрілка" дасть концерт оркестр Національної академії Національної гвардії України "Сріблясті труби".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

А в центрі міста 9 травня на площі біля Харківського національного академічного театру опери та балету імені М. В. Лисенка планується парад оркестрів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", міськрада Вінниці звернулася до місцевого окружного суду з проханням заборонити ходу лівих сил 9 травня.