Міськрада Вінниці звернулася до місцевого окружного суду з проханням заборонити ходу лівих сил 9 травня.

У позовній заяві до суду говориться, що акція лівих сил "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" може спровокувати провокації радикалів і привести до масових заворушень в місті, передає "Укрінформ".

У документі також зазначено, що обласний центр "Союзу лівих сил" повідомив про акцію з порушенням термінів, а ГО "Вінницьке обласне товариство сприяння розвитку українсько-російських економічних, науково-технічних і культурних зв'язків "Україна-Росія" взагалі не поставило до відома владу про акцію.

Заступник вінницького міського голови Галина Якубович вважає, що в День Перемоги взагалі не потрібно проводити будь-яких заходів, крім офіційних під егідою місцевої влади.

"Акція під назвою "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" по суті є калькою на російську пропагандистську акцію "Безсмертний полк", - сказала Якубович. На її думку, це може призвести до заворушень, як і 1 травня.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що кремлівського провокатора засікли в Києві.