Влада Москви має намір розганяти хмари за допомогою авіатехніки 9 травня.

Як повідомляють російські ЗМІ, про це сказав заступник мера столиці з питань ЖКГ та благоустрою Петро Бірюков. «Для проведення військового параду 9 травня виконані роботи по створенню сприятливих погодних умов», - сказав чиновник.

На подібний захід передбачається виділити 300 млн руб. Крім 9 травня, це також 12 червня і 1 і 2 травня. Вказується, що в разі потреби використовують 10 літаків. За боротьбу з хмарами візьметься ЦКУ «Експертавтодор».

Крім того, влада приділе особливу увагу поведінці громадян біля води. На свята в місті чергуватиме 100 бригад швидкої медичної допомоги та Центру екстреної медичної допомоги.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в столиці Росії поліція затримала веганів і учасників акції КПРФ. За інформацією російських ЗМІ, близько 20 активістів на автобусах везуть в поліцейську дільницю в Басманному районі. Серед затриманих четверо неповнолітніх. Чим саме завинили вони і противники споживання м'яса, невідомо.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще