Двох посадовців відділу карного розшуку в Оболонському районі столиці спіймали "на гарячому" при спробі отримати чималий хабар.

Про це повідомили у прокуратурі міста.

З повідомлення поліцейських, начальник сектора та начальник відділу карного вимагали 50 тисяч гривень від громадянина за приховування матеріалів про здійснення злочину цим громадянином.

Фото: прокуратура Києва

"Прокуратурою міста Києва при оперативному супроводі співробітників ГУ БКОЗ СБ України в м.Києві та Київській області та працівників УВБ в м.Києві ДВБ НП України затриманий при отриманні хабара начальник сектора і начальник відділу карного розшуку Оболонського управління поліції ГУ НП в Києві. Правоохоронці вимагали і отримали від громадянина 50 тис. гривень за не направлення до слідчого підрозділу зібраних ними матеріалів з приводу можливого здійсненням цією особою злочину ", -йдеться у повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Посадовців затримали та розпочали кримінальне провадження.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", ревізор Насірова попався на хабарі.