У Дніпровському районі Києва винахідливий "касир" намагався обікрасти клієнта на 16 тисяч доларів у псевдообмінному пункті. Проте уважний киянин вчасно зрозумів, що дії касира незаконні та викликав поліцейських.

Про це повідомили у Нацполіції.

"У Дніпровському районі столиці на проспекті Визволителів 30-річний киянин приїхав обміняти 16 тисяч доларів США на гривні. У пункті касир забрав купюри і попрямував в інше приміщення. Клієнт згадав попередження поліцейських, які чув у телевізійних новинах, відразу відчув недобре і побіг навколо будівлі. Дії киянина були своєчасними: касир з грошима вже виліз всюди отвір в задній стіні приміщення і спробував сховатися. Потерпілий за допомогою перехожих затримав його і викликав поліцію", - розповіли поліцейські.

Як виявилося, підприємливий чоловік орендував приміщення та незаконно облаштував там пункт обміну валют, де міняв готівку по вигідному курсу для клієнтів.

22-річний зловмисник зізнався, що його найняли за 200 доларів на роботу і він мав передати гроші третім особам, після телефонного дзвінка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зараз правоохоронці розслідують справу та шукають інших співучасників злочину. Винним загрожує до 15 років за гратами.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Києві двох керівників карного розшуку зловили на хабарі.