В одній із промислових зон Києва мешканці помітили білборди Альфа-Банку, на яких зображені загиблі бойовики – покійні ватажок терористичного угрупування "Сомалі" Михайло Толстих (Гіві) та Арсен Павлов (Моторола).

Відповідні знімки опубліковані на сторінці "Типовий Київ" у соцмережі.

Рекламне гасло автори плакатів взяли із пісні гурту ДДТ: "це все, що залишиться після мене".

Користувачі соцмережі не залишили поза увагою подібні фото – деякі з них обурюються тим, що українські силовики досі ніяк не відреагували на це. Інші натякають на те, що керівництву фінустанови варто було б витратитися на більш важливі речі, ніж оформлення сумнівної реклами.

Слід відзначити, що про появу подібних білбордів в інших районах столиці нічого не відомо, а з боку представників банку офіційної реакції також поки що не було.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що економічні санкції проти російських банків в Україні обійшли філіали Альфа-Банку.