Організатори "Євробачення-2017" показали журналістам, як виглядає головна арена конкурсу.

Про це повідомив канал "UA:ПЕРШИЙ".

Директор з виробництва цьогорічного конкурсу Ольга Мельциг розповіла, що вага сцени складає 30 тонн, а площа майданчика для виступу артистів - 350 квадратних метрів.

Особливість центральної частини сцени полягає в тому, що кожна з її конструкцій може рухатися незалежно одна від одної, тим самим змінюючи геометрію для створення унікальних постановок учасників.

Висота сцени становить 14 метрів, ширина - 70 метрів, а глибина - 28. На ній встановили 1800 світлових приладів, більшість з яких ввели в експлуатацію, та відеоелементи.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Днями плануємо встановлювати піротехніку навколо сцени і від завтра починаємо програмування усього світла, що застосовуватимуться під час шоу. Паралельно з цим ми завершуємо встановлення конструкцій глядацьких трибун і ведемо підготовку першого павільйону. Його приміщення прийматиме близько 1500 акредитованих журналістів та 500 акредитованих фанів", - додала Ольга.

За її словами, вага конструкцій трибун становить 450 тонн, а площа - понад 6 тисяч квадратних метрів. Місця розраховані на близько семи тисяч гостей.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", київський патруль переодягнуть у яскраву форму до "Євробачення".