Журналіст та волонтер Роман Сініцин опублікував на своїй сторінці у Facebook фотографію нового очільника поліції Дніпропетровської області Віталія Глуховері в спортивній футболці з написом СРСР.

Знайомтесь Віталік. Глуховеря. Новий очільник Поліції Дніпропетровської області. Який прийшов на зміну...

Posted by Roman Sinicyn on Wednesday, 10 May 2017

Як повідомляв сайт Знай.ua, новим керівником Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області офіційно призначили Віталія Глуховерю.

Новий очільник поліції регіону в правоохоронних органах з 1985 року. У 90-ті очолював міліцію Дніпропетровська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У його резюме – три роки роботи в Міністерстві закордонних справ: з 2010 по 2013 рік він був представником МВС України в Російській Федерації.

З травня 2014 року по травень 2015-го Глуховеря керував Дніпропетровським обласним управлінням внутрішніх справ. Головного міліціонера Дніпропетровщини звинувачували в обслуговуванні місцевого олігархічного клану. Крім того, його підозрювали у покриванні винних у кривавому побоїщі 26 січня 2014 року під стінами Дніпропетровської ОДА.

Пізніше Глуховеря був ректором в Дніпропетровському університеті внутрішніх справ.