Російські ЗМІ розкопали інформацію про дружину вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Виявилося, що жінка теж у розшуку.

За даними журналістів дружину Павла Паршова, який стріляв у парламентарія-втікача, звуть Юлія Шайдуліна. Останні 5 років вона проживає у Москві.

Жінка - уродженка Дніпропетровська. До Росії перебралася разом із чоловіком. У пари є спільна дитина.

Як повідомляє російська преса, на момент вбивства Вороненкова Шайдуліна перебувала у Москві, тому безпосередньо не причетна. Однак поліція вже шукає дружину вбивці, щоб допитати.

Цікаво, що у 2012 році, коли подружжя переїхало до Москви, у Дніпропетровську розшукували жінку 1982 року народження з ім'ям Юлія Шайдуліна за підозрою у фіктивному підприємництві – те ж обвинувачення, що й у Паршова.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Крім того, журналістам вдалося знайти резюме Шайдуліної на сайті Центру працевлаштування із часів, коли вона шукала роботу секретаря близько десяти років тому.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Геращенко розповів нові подробиці про вбивцю Вороненкова.