У Національному антикорупційному бюро підтверджують затримання матері депутата-втікача Олександра Онищенка, Інеси Кадирової. Але поки невідомо, чи вдалося їй вийти на волю.

Про це повідомила речниця НАБУ Дарина Манжура, передає «Радіо Свобода». Вона розповіла, що до бюро 31 березня о 17:20 надійшов факс від департаменту Інтерполу та Європолу, де вказувалось про затримання матері Онищенка в Іспанії.

НАБУ розшукує її за підозрою по кільком статтям Кримінального кодексу. В бюро наголошують, що жодного політичного підтексту у розслідуванні та затриманні немає.

"Жодної офіційної інформації щодо того відпустив її суд чи ні, у нас немає. Ми чекаємо на офіційну інформацію. Щойно вона з’явиться, обов’язково про це повідомимо", – пояснила Манжура.

Слідство вважає, що Інеса Кадирова є одним зі співорганізаторів "газової схеми" депутата-втікача Олександра Онищенка. У міжнародному розшуку вона перебуває з серпня 2016 року.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, нардеп-втікач Олександр Онищенко заявив, що правоохоронці відпустили його матір Інесу Кадирову. За його словами, вони перебувають вдвох в Іспанії.