Заступник голови Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв прокоментував думку про те, що Росія давно хотіла захопити українські підприємства на Донбасі.

В інтерв'ю "Сегодня" Єлісєєв порівняв російську агресію на Донбасі із придністровським сценарієм.

"Москва реалізує, по суті, так званий придністровський сценарій. Але на відміну від Придністров'я, за нашими прогнозами, Кремль не зацікавлений у припиненні бойових дій, обстрілів, провокацій та диверсій на Донбасі", - вважає Єлісєєв.

Крім того, заступник голови АП вважає, що ескалацією Росія намагається дестабілізувати політичну та економічну ситуацію в Україні, щоб завадити успішному проведенню реформ.

"Ми робитимемо усе можливе для тиску на Москву з приводу виконання Мінських домовленостей. І, звичайно ж, ми продовжуємо просувати процес деокупації Криму", - додав Єлісєєв.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлісєєв оголосив про підготовку до зустрічі президента України Петра Порошенка з американським лідером Дональдом Трампом.