Президенту України Петру Порошенку і його турецькому колезі Реджеп Таїу Ердогану вдалося досягти ряду важливих домовленостей під час телефонних переговорів.

Про це повідомляє прес-служба українського глави держави. Президенти країн обговорили під час переговорів поглиблення стратегічного партнерства між Україною і Туреччиною.

"Лідери обговорили подальші кроки з метою поглиблення стратегічного партнерства між двома державами. У цьому контексті вони наголосили на важливості проведення в Києві Шостого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною", - розповіли в прес-службі подробиці спілкуванні глав держав.

Крім того, Порошенко і Ердоган торкнулися питання, що стосуються регіонального міжнародного рівня. Піднімалася тема і конфлікту в Сирії.

Український президент висловив співчуття турецькому колезі у зв'язку з катастрофою поліцейського вертольота в Туреччині.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент Петро Порошенко поспілкувався по телефону з лідерами країни Нормандське четвірки і обговорив ситуацію на Донбасі.