Представник президента у Верховній Раді Артур Герасимов заявив, що блокада Донбасу буде зупинена, якщо бойовики виконають Мінські угоди і передадуть під контроль України захоплені підприємства.

Про це народний депутат сказав в ефірі програми "Лівий берег з Сонею Кошкіною".

"Блокада може бути припинена за трьох умов: повне припинення вогню, відведення важкої техніки і повернення підприємств під юрисдикцію України", - сказав депутат.

Також Герасимов запевнив, що рішення РНБО ніяк не пов'язане з активістами, які заблокували дороги на Донбас. За його словами, таке рішення РНБО прийняла через те, що бойовики захопили українські підприємства на окупованих територіях.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Активісти блокади Донбасу намагалися встановити намет на станції Куп'янськ-Сортувальний, що в Харківській області.

Незважаючи на протести, блокадників встановили намет і намагалися облаштувати контрольний пункт. Проти них виступила профспілка залізничників. Крім того, проти блокадників вийшли близько 500 жителів Куп'янська, серед них залізничники, депутати, ветерани АТО.