Систему електронного декларування запропонували тимчасово зупинити, оскільки її потрібно переробити від А до Я.

Про це заявив депутат від партії "Народний фронт" Андрій Тетерук, передає Politeka. Також нардеп додав, що нинішній варіант нікуди не годиться, і нехай влада намагається зліпити щось пристойне, але ця система абсолютно непрацездатна.

"Приймалася ця система просто під шаленим тиском з боку так званих наших антикорупціонерів, коли вони намагалися запхати продукт, який видала компанія "Міранда", абсолютно сирий. Вголос називалися пункти, за якими він не працює", - заявив Тетерук і додав, що "антикорупціонери" звинувачували владу в небажанні запускати систему тільки для того, щоб перевести стрілки, оскільки система зроблена непрофесійно.

"І зараз ми намагаємося зліпити те, що практично працювати не може. Треба дійсно визнати, що цей продукт в тому стані, в якому він є, він даремний. Ця система вимагає детального аналізу фахівців, здатних знайти й оцінити наявні недоліки, і, якщо відполірувати непрацюючий механізм неможливо, його потрібно зупинити і переробити", - резюмував Тетерук.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в НАПКА розповіли про причини несправності сайту е-декларування.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще