Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який часто виступав з прокремлівськими заявами та вимагав скасування антиросійських санкцій, закликав Євросоюз запровадити безвізовий режим з Україною.

Про це повідомляє прес-служба українського президента Петра Порошенка. Вони зустрілись під час розширеного саміту Європейської народної партії на Мальті.

"Прем’єр-міністр Орбан наголосив на підтримці територіальної цілісності України та негайного надання українцям безвізового режиму з Європейським союзом", - розповіли у прес-службі.

Порошенко під час зустрічі заявив про занепокоєння заявами деяких угорських політиків щодо створення територіальних автономій в Україні.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент Петро Порошенко попередив європейських партнерів, що Кремль ще тривалий час намагатиметься дестабілізувати ситуацію в Євросоюзі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще