Україна готова до виконання Мінських угод та повного припинення вогню у зоні бойових дій на сході країни.

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

За словами спікера, сили ЗСУ на Донбасі і до цього виконували умови Мінських домовленостей та не порушували режиму тиші, на відміну від агресора.

"Я не уповноважений коментувати рішення Мінської групи. Однак ще раз хочу зазначити, що і Збройні сили України, і інші силові відомства, задіяні в АТО, готові до виконання всіх рішень Мінської групи, які будуть прийняті. Ми готові і до відведення, і до одностороннього припинення вогню, яке на сьогоднішній день і так виконується ", - зазначив Мотузяник.

Нагадаємо, 29 березня Тристороння контактна група провела чергову зустріч, на якій обговорили усі деталі припинення вогню у зоні бойових дій та затвердила дату виконання домовленостей 1 квітня 2017 року.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", за останню добу агресор обстріляв сили ЗСУ 83 рази. В результаті наша армія втратила двох бійців, ще троє отримали поранення.