Декілька рішень провладних та судових структур дали поштовх до визнання так званої ДНР.

Про це на сторінці у Facebook колишній глава адміністрації Януковича Андрій Портнов.

На його думку, доказом тому нібито являється рішення, яке ухвалила суддя із сумнівним минулим – Наталія Тімошенко.

Як стверджує соратник Януковича, вона не тільки посилалася на органи "ДНР", а й зобов'язала внести до єдиного реєстру документи, що свого часу видали на окупованих територіях.

Портнов натякнув на минуле судді, яка "пройшла через чистилище люстрації". Саме з легкої руки Тімошенко активістів Революції Гідності взяли під домашній арешт у Полтаві.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Крім того, декларація судді значно розширилися в останні роки перебування при владі колишнього президента-втікача Віктора Януковича: у звітності додалася нова нерухомість, земельні ділянки та чималі суми готівкою.

Портнов підкреслив, що люстрація у випадку Тімошенко не дала жодних результатів.

"Це відгук диктаторського минулого, відреформована владою суддя", - додав екс-глава адміністрації президента-втікача.

Слід відзначити, що Портнов був головним юристом у команді Юлії Тимошенко. Сім років тому влаштувався на роботу при адміністрації Януковича, а по закінченню Революції Гідності виїхав з країни.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Порошенко розкрив окупаційні плани Кремля щодо Донбасу.