Україна повідомить в ООН про домагання бойовиків Донбасу до співробітниці місії ОБСЄ.

Про це в Facebook написала народний депутат України, представник України в Тристоронній контактній групі на переговорах у Мінську Ірина Геращенко.

"Українському послу Володимиру Єльченку буде що сказати на цю страшну тему", - написала Геращенко, нагадавши, що 15 травня в Радбезі ООН на дебатах представники обговорять тему «Сексуальне насильство як тактика війни і тероризму».

Крім того, Геращенко зазначила, що жорстко засуджує факти сексуального насильства по відношенню до представників українських силових структур.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ заявили про сексуальні домагання з боку бойовиків ОРДО до жінки-патрульної місії. Терорист пригрозив, що не дозволить патрульній рухатися до Роздольного, поки вона не задовольнить всі його вимоги.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще