За останні роки ситуація з корупцією в Україні лише погіршилась. Підтвердженням цьому став рейтинг, який оприлюднила одна з найбільших консалтингових копаній у світі "Ernst & Young". Згідно звіту компанії, наша країна піднялась на дві позиції в рейтингу корупції у бізнесі.

Україна за два роки піднялася аж на 7 сходинок та стала найкорумпованішою серед 41 країни, яких віднесли до міжнародного списку.

Компанія провела опитування, яке стосувалося корупції при веденні бізнесу. 88% респондентів заявили, що стикаються з цим явищем. Як зазначили експерти, минулого року 80% опитаних серед українських бізнесменів підтвердили факт корупції.

Наступними країнами в рейтингу ідуть Кіпр, Греція, Словаччина та Хорватія. Найменш корумпованими виявилися Норвегія та Данія.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", результати е-декларування показують упевнену тенденцію того, що справи в українських чиновників йдуть досить непогано.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще