Україна накопичує боргові зобов'язання. Лише за підсумками першого кварталу 2017 року державний борг виріс на 29 мільярдів гривень.

Про це повідомляє Politeka, посилаючись на дані Українського аналітичного центру. Дуже стрімко, згідно зі статистикою, зростає внутрішній борг. Протягом 2016 року сума заборгованості зросла на 161 мільярд гривень.

За даними на початок поточного року борги України продовжують збільшуватися. За перший квартал 2017 року сума зросла на 29 мільярдів гривень.

Незмінним залишився лише зовнішній державний борг. За два роки він залишився на рівні 46 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Головними кредиторам України є приватні інвестори, а також міжнародні фінансові організації та уряди інших країн. Більшого всього кредитних грошей вдалося отримати за допомогою випуску єврооблігацій.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, державний бюджет поповнитися на 1,5 мільярда доларів. Ці гроші суд конфіскував з рахунків президента0-втікача Віктора Януковича і його оточення.