Одну з найпопулярніших і найдорожчих машин відтепер збиратимуть українські фахівці – поставлятимуть деталі для Bently із Великобританії, а остаточно готувати авто до продажу будуть на вітчизняному виробництві.

Про це йдеться в сюжеті каналу "2+2".

Співвласник компанії, якій доручили займатися цим, запевнив, що все обладнання також виготовлено в Україні. На думку Романа Хоружного, це являється однією із головних складових успіху подібної діяльності.

На розвиток машинобудівництва вплинув розрив економічних стосунків із РФ, але це обернулося позитивними змінами – підприємства тепер роблять ставку на внутрішній ринок і орієнтується на Європу.

"Закупленого обладнання практично немає. Все, що у нас працює, виготовлено в рамках нашого підприємства і є базою нашого виробництва. Виготовляємо для себе, і це є запорукою успіху", - додав він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Слід відзначити, що українська продукція користується попитом у двох десятках країн Європи. Наприклад, вітчизняна шумоізоляція значно дешевша від іноземних аналогів, приблизно у десять разів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на одному із британських аукціонів продають авто Bentley Mulsanne, яким свого часу користувалася Єлизавета Друга. Попередня вартість машини складає близько 286 тисяч доларів.