Тепло для українців може подешевшати.

Про це повідомила Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, передає "Укрінформ".

Оцінивши збільшений прожитковий мінімум і нові тарифи на постачання газу, а також пропозиції 11 ліцензованих енергокомпаній, у регуляторі припустили, що опалення подешевшає на 60 грн за 1 Гкал, або на 5% і більше від діючого тарифу.

Родини, які проживають в одно - і двокімнатних квартирах, зможуть заощадити від 300 до 400 грн на місяць відповідно, обнадіяли в НКРЭКУ.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", народні депутати піднесли українцям неприємний сюрприз, змінивши Податковий кодекс. З легкої руки народних обранців місцева влада зможе на власний розсуд стягувати данину з "зайвої" житлової площі українців (понад 60 квадратних метрів для квартир і понад 120 – для приватних будинків).

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще